Piknik XXI w.

Zupa (podana w podgrzewaczach)

Krem szparagowy
Krem bazylikowy

Dania główne (podane w podgrzewaczach)

Pieczony łosoś w sosie koperkowym
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę
Roladka z kurczaka z mozzarellą suszonymi pomidorami w sosie pesto
Kurczak w sosie curry z ananasem

Dodatki

Ziemniaki z parmezanem
Ryż szafranowy

Sałaty

Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą
Mix sałat z pomidorami winogronem i mandarynką

Przekąski

Pomidorki koktajlowe faszerowane oliwkami
Mini szaszłyki z pomidorków koktajlowych i mozzarelli
Fileciki w karmelu
Talarki z ciasta francuskiego w bekonie
Paluszki w szynce parmeńskiej
Rzodkiewki faszerowane pastą ziołową
Śliwki opiekane w boczku
Pieczarki faszerowane meksykańskie
Piekielny plater mięsny z korniszonkami
Deska serów
Kruche babeczki z serem gorgonzola
Kosze bułeczek bankietowych

Deser

Chłodnik truskawkowy

Specjalny stół z ciepłymi napojami w termosach (kawa, herbata) – do dyspozycji przez całą imprezę
Woda mineralna miętą i cytryną (podana w dyspenserach).

Zupa (podana w podgrzewaczach)

Krem borowikowy
Zupa bazyliowa z chili

Dania główne (podane w podgrzewaczach)

Szaszłyki z owoców morza
Płatki cielęciny w sosie śmietanowym
Fileciki drobiowe bejcowane w miodzie
Skrzydełka marynowane w curry
Pałeczki z kurczaka marynowane w chili
Łosoś w sosie szmaragdowym

Dodatki

Ziemniaki pieczone w ziołach
Ryż szafranowy

Sałaty

Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą
Mix sałat z pomidorkami winogronem i serami pleśniowymi
Sałata Grecka

Stół przekąskowy

Pomidorki koktajlowe faszerowane mozarellą i bazylią
Vol-au-vent z pastą z dzika
Aromatyczny schab z żurawiną
Cukinia faszerowana
Małże zapiekane z masłem ziołowym
Łosoś marynowany na pumperniklu
Melon w szynce z oliwkami
Talarki z ciasta francuskiego w bekonie
Rzodkiewki faszerowane pastą ziołową
Śliwki opiekane w boczku
Piekielny plater mięsny z korniszonkami
Deska serów
Kruche babeczki z serem gorgonzola
Kosze bułeczek bankietowych

Deser

Chłodnik malinowy

Specjalny stół z ciepłymi napojami w termosach (kawa, herbata) – do dyspozycji przez całą imprezę
Woda mineralna z miętą i cytryną (podana w dyspenserze).