Jubileusze – imprezy domowe na dowóz

Zaznaczamy że istnieje możliwość drobnych zmian w menu.

Zestaw I – dla 10 os w cenie 300 zł

1 Plater przekąsek 72 porcje na platerze
Danie ciepłe
Szaszłyki drobiowe z boczkiem, papryką i cebulka 5 porcji
Golonka gotowana na kapuście kiszonej 5 porcji
De volley z masłem i zieloną pietruszką 5 porcji
Dodatki
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Surówka z marchewki, białej kapusty z marchewką

Zestaw II – dla 15 os w cenie 400 zł

1 Plater przekąsek 72 porcje na platerze
Danie ciepłe
Żurek w chlebie 15 porcji
Łosoś smażony na maśle w sosie koperkowym 7 porcji
Strogonow wieprzowy z ogórkiem kiszonym 7 porcji
De volley z żółtym serem 7 porcji
Dodatki
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem/ pieczone
Surówka z selera, surówka z białej kapust z marchewką

Zestaw III – dla 15 osób w cenie 400 zł

1 Plater przekąsek 72 porcje na platerze
Danie ciepłe
Zupa gulaszowa 15 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę 7 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą 7 porcji
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym 7 porcji
Dodatki
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Surówka z buraczka, z marchewki, z białej kapusty

Zestaw IV – dla 15 osób w cenie 600 zł

1 Plater przekąsek 72 porcje na platerze
Danie ciepłe (w podgrzewaczu)
Zupa Żurek w chlebie 15 porcji
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym 10 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą 10 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę 10 porcji
Dodatki
Sałata Grecka 15 porcji
Surówka z buraczka
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem/pieczone
Zimny bufet
Roladka z kurczaka z kaparami 10 porcji
Schab z musem chrzanowym 10 porcji
Roladka drobiowa z pieczarkami 10 porcji
Polędwiczka z bakaliami 10 porcji

Zestaw V – dla 15 osób w cenie 600 zł

Danie ciepłe (w podgrzewaczu)
Zupa Krem z zielonego groszku 15 porcji
Szaszłyki drobiowe 10 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą 10 porcji
Schab ze śliwką w marynacie czosnkowej 10 porcji
Dodatki
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą 15 porcji
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem/pieczone
Surówka z marchewki, z białej kapusty
Zimny bufet
Roladka z kurczaka z warzywami 10 porcji
Schab z musem chrzanowym 10 porcji
Polędwiczka ze szpinakiem 10 porcji
Polędwiczka z bakaliami 10 porcji

Roladka drobiowa z warzywami w panierce
Filet kopertowany faszerowany serem pieczarkami i papryką
Filet kopertowany ze szpinakiem i serem fetą
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę
Roladka z kurczaka z brokułami
Kotlet schabowy z pieczarkami
De volaille z masełkiem
De volaille z żółtym serem
Schab ze śliwką w sosie śliwkowym
Karkówka pieczona w całości
Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami
Rolada wieprzowa z kapusta kiszoną i kabanosem

Rolada łososiowo – szpinakowa
Pasztet z kurkami
Pasztet z żurawiną
Pasztet ze śliwką
Szparagi w szynce
Jajko w szynce
Galarciki drobiowe